Viber / Whatsapp

Messenger

DJ CREATIONS

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι είναι μοναδικό: έχει φανταστεί με τη δική του μοναδική ματιά τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του και θέλει να πραγματοποιηθούν όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκε.

Δική μας προτεραιότητα είναι κατ’ αρχάς να σας ακούσουμε. Να κουβεντιάσουμε μαζί σας με σεβασμό για όλα όσα ονειρευτήκατε, να σας συμβουλέψουμε υπεύθυνα για όσα τυχόν δεν έχετε σκεφτεί, να μοιραστούμε το πάθος σας για τις μουσικές επιλογές που θέλετε, να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες ιδέες για μια φαντασμαγορική βραδιά και εν τέλει να συνεργαστούμε μαζί για το τέλειο αποτέλεσμα, δηλαδή για μία tailor made, προσωποποιημένη γαμήλια δεξίωση που θα την θυμάστε τόσο εσείς, όσο και οι καλεσμένοι σας.

Για εμάς, άλλωστε, το party του γάμου σας δεν πρέπει να είναι ακόμα μία αγχωτική διαδικασία που πρέπει να διεκπεραιώσετε, αλλά μια ξεχωριστή ανάμνηση που θα την θυμάστε για πάντα.


Οι αξίες μας

Για εμάς το χαμόγελό σας και η απουσία άγχους λίγο πριν τη «μεγάλη μέρα» είναι πρωταρχική αξία και φροντίζουμε να την διασφαλίσουμε απ’ την πρώτη κιόλας συνάντηση μας μαζί σας. Ωστόσο, υπάρχουν εξίσου σημαντικές προτεραιότητες και αξίες που ενστερνίζονται όλα τα μέλη της ομάδας μας και είναι οι εξής:

Εκπαίδευση: Για εμάς ένα ζευγάρι που έχει γνώσεις είναι ο ιδανικός σύμμαχος για μία επιτυχημένη συνεργασία. Επενδύουμε στην εκπαίδευση κάθε ζευγαριού, ώστε να φτάσουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα!

Συμβουλευτική πριν το γάμο: Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε αυτό που ακριβώς θέλετε και ονειρεύεστε για εκείνη τη μέρα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να σας συμβουλέψει και στη συνέχεια να προγραμματίσει όλο το entertainment πλάνο τόσο για τη μουσική, όσο και για τις υπόλοιπες εκπλήξεις που θέλετε να επιφυλάξετε στους καλεσμένους σας.

Εμπιστοσύνη: Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων. Στην εμπιστοσύνη, άλλωστε βασίζονται όλες οι δυνατές συνεργασίες και οι πιο δυνατές σχέσεις. Σαν τη δική μας!

Σεβασμός: Μία απ’ τις πιο σημαντικές αξίες για εμάς είναι ο σεβασμός στις απαιτήσεις σας, στο χρόνο σας, στα χρήματα που θα δαπανήσετε και στις προσδοκίες σας για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Γι’ αυτό και είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και να τηρήσουμε την κάθε μας υπόσχεση.

Αξιοπιστία: Τα βραβεία από διεθνείς καταξιωμένους φορείς στο χώρο του wedding entertainment, καθώς και τα θετικά σχόλια όλων όσων μας εμπιστεύτηκαν είναι τα δικά σας εχέγγυα. Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι αναλαμβάνουμε κάθε διοργάνωση με συνέπεια και ανταποκρινόμαστε σε όλα όσα έχουμε συμφωνήσει (χωρίς κρυφές χρεώσεις ή ψιλά γράμματα).

Αξία υπηρεσιών: Διατηρούμε τις τιμές μας σε απόλυτη συνάρτηση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας ώστε ν’ ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

Εξέλιξη: Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε να πειραματιζόμαστε και να εξελισσόμαστε ώστε να κρατάμε πάντα τα standards των υπηρεσιών μας στην κορυφή.


ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟΙ (ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΜΟΣ)

Τα ζευγάρια μας

Έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με τους πιο συναρπαστικούς μελλόνυμφους. Είναι όλα εκείνα τα ζευγάρια που δεν ψάχνουν απλώς έναν «dj για γάμο», αλλά μία ομάδα με δημιουργικότητα και φαντασία που θα υλοποιήσει κάθε ιδέα τους και θα χαρίσει σ’ εκείνους και στους καλεσμένους τους μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, καθώς και το πιο πολύτιμο δώρο: ένα elegant party γάμου που αξίζει να θυμούνται για πάντα.

Αν κι εσείς…

  • Θέλετε εσείς και οι καλεσμένοι σας να χορεύετε στην πίστα όλο το βράδυ…
  • Θέλετε ο Dj που θα επιλέξετε να σεβαστεί τις προτιμήσεις σας και να δημιουργήσει μια προσωποποιημένη μουσική επιλογή για εσάς και τους καλεσμένους σας…
  • Θέλετε μια ομάδα entertainers που διακρίνονται από επαγγελματισμό, αλλά είναι επίσης θετικοί και πρόσχαροι…
  • Θέλετε να γνωρίσετε τον Dj που επιλέξατε πριν υπογράψετε το συμβόλαιο συνεργασίας ώστε να συζητήσετε μαζί του τις λεπτομέρειες…

Και το κυριότερο…

Αν και για εσάς το ιδανικό party γάμου περιλαμβάνει στυλ, φαντασία, fancy εκπλήξεις, μία έμπιστη ομάδα κορυφαίων djs και entertainers γάμου και πανευτυχείς καλεσμένους που χορεύουν όλη τη νύχτα, τότε θέλουμε να σας συναντήσουμε!


Οι υποσχέσεις μας

  • Σεβόμαστε τις ανάγκες σας, τις ιδέες σας και το χρόνο σας. Ακούμε τις προτάσεις σας, δεν επιβάλλουμε την άποψή μας ούτε υποδεικνύουμε πώς θα κάνετε το γάμο σας.
  • Είμαστε στη διάθεσή σας με συνεχή επικοινωνία και απαντάμε στα μηνύματά σας το συντομότερο δυνατόν.
  • Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας είναι ο δικός σας σύμμαχος για ένα άψογο αποτέλεσμα.
  • Θα συνεργαστούμε μαζί μας στενά ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το entertainment πλάνο και να το υλοποιήσουμε όπως το συμφωνήσαμε.
  • Θα μας διακρίνει πάντα ο επαγγελματισμός και η ευγένεια.
  • Θα νιώσετε δικαιωμένοι που επιλέξατε εμάς για όλο το entertainment κομμάτι του party σας.

Ας γνωριστούμε

Το πρώτο βήμα για τη συνεργασία μας είναι η ημερομηνία του γάμου σας και η τοποθεσία που επιλέξατε, καθώς μ’ αυτά τα δεδομένα μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητά μας. Έχουμε ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο ώστε να σας γνωρίσουμε καλύτερα πριν την πρώτη μας συνάντηση. Είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο στόχο μας (δηλαδή να σας προσφέρουμε μία αξέχαστη εκδήλωση) γι’ αυτό σας προτείνουμε να την συμπληρώσετε ώστε να κανονίσουμε άμεσα μία συνάντηση μαζί σας.
Μας ενδιαφέρει η ιδιωτικότητά σας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική απορρήτου.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, θεωρούμε ότι είσαστε σύμφωνοι με αυτό.