Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό πριν από την εκδήλωση θα πρέπει να επιλέξουμε DJ;
Η καλύτερη χρονική επιλογή είναι όταν κλείνετε τον χώρο της εκδήλωσης και την εκκλησία προκειμένου να έχετε όλο τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να σχεδιάσετε με απόλυτη ακρίβεια όλα τα στάδια της βραδιάς. 

 

Για ποιο λόγο υπάρχει διαφορά στις τιμές;
Η διαφορά στο κόστος έχει να κάνει με την ποιότητα και ποσότητα των συστημάτων ήχου αλλά και τον αριθμό των έμπειρων συνεργατών που θα βρίσκονται στην εκδήλωση. Στην ουσία αυτό που καλείστε να πληρώσετε είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε την ημέρα της εκδήλωσης.

 

Είναι λογικό να υπάρχει επιπλέον χρέωση όταν η εκδήλωση γίνεται εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνας; 
Απόλυτα λογικό. Η τιμή έχει να κάνει με βάση την επιπλέον αμοιβή εκτός έδρας του συνεργείου, την χιλιομετρική απόσταση, την διαμονή του συνεργείου και την σίτιση του.

 

Οι Djs κόβουν αποδείξεις;
Οι περισσότεροι Djs εκδηλώσεων στην χώρα μας είναι μερικής απασχόλησης και κανείς από αυτούς δεν είναι νόμιμοι, οπότε δεν μπορούν να εκδώσουν απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Σε αντίθεση με τους επαγγελματίες του χώρου και την νομική μορφή που έχει η εταιρία τους μπορούν να εκδώσουν αποδείξεις και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

 

Εσείς στην Dj Creations δίνετε αποδείξεις;
Βέβαια δίνουμε, η Dj Creations είναι μία νόμιμη εταιρία παροχής υπηρεσιών.

 

Υπάρχει χρονικός περιορισμός στην ώρα που παίζει ένας Dj στην Dj Creations; 
Το πρόγραμμα ξεκινάει με την είσοδο του πρώτου και τελειώνει με την έξοδο του τελευταίου προσκεκλημένου από τον χώρο. Κρίνεται απαραίτητο να έρθετε σε συνεννόηση με τον χώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. 

 

Ποιο είναι το κόστος των υπηρεσιών σας; 
Οι τιμές είναι διαμορφωμένες ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Πάντα έχουμε να σας προτείνουμε 3-4 λύσεις ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης. 

 

Ποιος είναι ο κατάλληλος αριθμός ηχείων για την εκδήλωση μου; 
Αυτό καθορίζεται από το είδος της εκδήλωσης, τα άτομα και τον χώρο.

 

Μπορείτε να λύσετε όλες τις απορίες σας κατόπιν συνάντησης με τον εξειδικευμένο σύμβουλο εκδήλωσης.